Succesverhalen

“Zoals Nonna het deed” – Uit Pauline’s Keuken

Een voltallige Italiaanse familie is dagelijks aan het werk om verse pasta te maken. En ook al ben je officieel geen familie, zo wordt je wel genoemd en behandeld. De pasta wordt gemaakt op de manier waarop ze het van hun nonna hebben geleerd. Met verse ingrediënten en vooral heel veel liefde. Uiteraard gebeurt niet alles met de hand, dat zou met deze hoeveelheden onmogelijk zijn, maar het proces is niet anders dan hoe je het thuis zou maken. Bloem (uit Italië), eieren en een klein beetje water, dat is alles wat je nodig hebt om pasta te maken. Het deeg wordt gekneed en vervolgens uitgerold in de rolmachine. Daarna wordt het verwerkt tot pappardelle, tagliattele, spaghetti, rigatoni, lasagne etc. Ook wordt hier dagelijks gnocchi gemaakt van verse aardappelen.

“Verse pasta van De Pastafabriek” – Biowinkel4you

De naam ‘fabriek’ schiet eigenlijk zijn doel voorbij, het is een keuken waar de pasta dagelijks met ongelofelijk veel liefde en toewijding wordt gedraaid. De Pastafabriek biedt specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele familierecepten, met biologische ingrediënten. Smaakvolle en goede producten vormen de basis voor alle recepten.

“De liefde voor puur en simpel: Al Dente!” – Bijboergondisch

De Pastafabriek heeft haar wortels liggen in Ristorante d’Antica, gelegen aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Familie d’Antuono, is de drijfveer achter dit Italiaanse restaurant. Van oudsher biedt d’Antica haar klanten specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele familierecepten.

De geweldige reputatie van de verse pasta van restaurant d’Antica verspreidde zich snel. Het restaurant kreeg steeds vaker van buitenaf de vraag om pasta aan te leveren. Daarom werd er besloten een eigen pastafabriek op te zetten. De naam ‘fabriek’ schiet eigenlijk zijn doel voorbij, het is een keuken waar, net als in restaurant d’Antica, dagelijks de pasta met ongelofelijk veel liefde en toewijding wordt bereid.

Bij de Pastafabriek koken we zoals Nonna het ons leerde: simpel, puur en met liefde

Producten

Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.

Recepten

Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.

Pasta e fagioli met mosselen

Gnocchi al Ragù di Nonna

Pappardelle met Taleggio, Hazelnoten, Cantharellen en Pancetta

De Pastafabriek is niet zomaar een leverancier, het is een culinaire ervaring