Recept
Pasta e fagioli met mosselen
Ingrediënten
- 600 g mosselen, schoongemaakt en baarden verwijderd
- 100 g rigatoni
- 1 blik (400 g) bruine en witte bonen, uitgelekt en afgespoeld
- 4-5 teentjes knoflook, dun gesneden
- 240 g geplette tomaten
- 1 wortel, in blokjes gesneden
- 2 stengels bleekselderij, in blokjes gesneden
- 120 ml witte wijn
- 1 liter groente- of visbouillon
- 60 ml olijfolie
- Verse peterselie, gehakt, voor garnering
- Rode pepervlokken (optioneel, voor extra pit)
- Zout en peper, naar smaak
Bereidingswijze
Recepten
Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.
L’Arte degli Ingredienti
Bij De Pastafabriek weten we dat buitengewone pasta begint met buitengewone ingrediënten. Daarom vinden we het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en werken we nauw samen met leveranciers die dezelfde toewijding aan kwaliteit hebben.
De Pastafabriek is niet zomaar een leverancier, het is een culinaire ervaring
