Recept
Gnocchi al Ragù di Nonna
Ingrediënten
Varkenshaas: 200 g, overtollig vet en vliezen verwijderd
Rundvlees: 200 g (bijvoorbeeld sukade of flatiron), overtollig vet en vliezen verwijderd
Pancetta: 100 g, dun gesneden
Grote ui: 1, fijn gesnipperd
Bleekselderij: 2 stengels, fijn gesneden
Grote wortel: 1, fijn gesneden
Knoflook: 3 teentjes, fijngehakt
Middelgrote tomaat: 1, fijn gesneden
Tomatenpuree: 2 eetlepels
Rode wijn: 1 kopje
Water: 2 kopjes
Parmezaankorstschaafsel (optioneel): Voor extra umami
Olijfolie: Voor bakken
Zout: Naar smaak
Versgemalen zwarte peper: Naar smaak
Zout water: Voor het koken van gnocchi
Verse gnocchi: 500 g
Bereidingswijze
Recepten
Gemaakt op basis van familierecepten, zijn de producten van De Pastafabriek meer dan wat je ziet. Onze familie ademt en leeft voor de Italiaanse keuken en wil die passie op elke manier terug laten komen in onze producten en services.
L’Arte degli Ingredienti
Bij De Pastafabriek weten we dat buitengewone pasta begint met buitengewone ingrediënten. Daarom vinden we het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en werken we nauw samen met leveranciers die dezelfde toewijding aan kwaliteit hebben.
De Pastafabriek is niet zomaar een leverancier, het is een culinaire ervaring
